Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Το καστ και οι χαρακτήρες της σειράς "Sefirin Kizi"

Αρχίζει απόψε στις 20.00  στο Star Τουρκίας η νέα σειρά Sefirin Kizi -"H κόρη του πρεσβευτή" με πρωταγωνιστή τον ENGİN AKYÜREK.  Σεναριογράφοι είναι η Ayşe Ferda Eryılmaz και η Sedef Nehir Erdem. Σκηνοθέτης είναι ο Emre Kabakuşak και είναι συμπαραγωγή των εταιρειών O3 Medya και NGM.


Engin Akyürek /SANCAR EFEOĞLU:
Είναι ο γιος ενός ταπεινού εργάτη που εργάζεται στους ελαιώνες που ανήκουν στον δήμαρχο της πόλης. Ένας άνθρωπος  που γνωρίζει μόνο την πόλη του, τη Mugla. Ήταν πάντα ερωτευμένος με τη Νάρε και πάντα ζούσε με τον πόνο της προδοσίας της. Κάλυψε την άσχημη κατάσταση ενός ανθρώπου, που τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Αυτή η μεγάλη απογοήτευση τον έκανε να πλουτίσει. Αγόρασε όλους τους ελαιώνες όπου εργάστηκε σκληρά ο πατέρας του. Τώρα ζει σε ένα αρχοντικό με την οικογένειά του. Μάλιστα παντρεύτηκε. Ο Σαντσάρ είναι ένας Εφέ.  Ο θυμός του είναι τόσο έντονος όσο η αγάπη του, η χαρά του είναι τόσο μεγάλη όσο ο πόνος του. Είναι διαφορετικός από τους άλλους.


Neslihan  Atagül Doğulu / NARE ÇELEBİ:

Είναι κόρη ενός πρεσβευτή. Γεννήθηκε στην Ισλανδία και μεγάλωσε στη Νορβηγία, την Ιαπωνία και την Ινδία. Είναι  πολίτης του κόσμου που μιλάει οκτώ γλώσσες. Αγαπούσε πάντα τον Σαντσάρ και υπέφερε από το γεγονός ότι αυτός κυνηγήθηκε. Έκρυψε τη μικρή νεράιδα που γεννήθηκε από τον άνθρωπο που αγαπούσε πάντα. Μετά τον Σαντσάρ, επικεντρώθηκε στην κόρη της και έζησε μόνο γι 'αυτήν. Έκρυψε τα προβλήματά της και δημιούργησε έναν κόσμο αποκλειστικά αφιερωμένο στη μικρή της νεράιδα. Η Νάρε είναι μαχήτρια. Είναι αποφασιστική, πολύ έξυπνη, κάνει ό, τι θέλει, είναι τίμια γυναίκα.

Uraz Kaygılaroğlu / GEDİZ IŞIKLI: 
Ο Gediz είναι ο γιος μιας από τις πιο παλιές οικογένειες της Mugla. Ο πατέρας του ήταν ο δήμαρχος του Mugla. Ένας επιχειρηματίας, που τον εκτιμούν τόσο πολύ όσο τον πατέρα του. Είναι συνεργάτης του Σαντσάρ. Ερωτεύεται με τη Νάρε, όταν αυτή επιστρέφει στην πατρίδα  με το παιδί της. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σαντσάρ είναι ο καλύτερος φίλος του! Ο Gediz μοιάζει με τον χαρακτήρα του Τζόκερ. Είναι πολύ διασκεδαστικός. Από την άλλη πλευρά, όταν θυμώνει, είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην πόλη και να κάθεται να παρακολουθεί στην πρώτη σειρά.

Doğukan Polat -YAHYA: 
Είναι ο αδελφός του Σαντσάρ, ο σύζυγος της Ελβάν, ο μικρότερος γιος της Halisefe. Τον αποκαλούν σαν Yahya του Σαντσάρ ή Yahya της Ελβάν. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο "κύριος της κυρίας".  Δεν αισθάνεται καμία αμηχανία να βρίσκεται στη σκιά του μεγάλου αδελφού του. Αγαπά το ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα. Η ζωή του τον ικανοποιεί. Ο Yahya είναι κουφός, μουγκός και τυφλός ταυτόχρονα. Όταν θα ανοίξει τα μάτια του, τα κόμπλεξ του που τα έκρυβε μέχρι τότε θα βγουν στην επιφάνεια. 

Hivda Zizan Alp - ELVAN EFEOĞLU:
Είναι η πρώτη νύφη της Halisefe και η σύζυγος του αδελφού του Σαντσάρ, του Yahya. Είναι από αγροτική οικογένεια, ακριβώς όπως  η πεθερά της, λοιπόν μια νεόπλουτη, αλλά ... σε ακραίο επίπεδο. Είναι πρόσχαρη και χαμογελαστή και συχνά μιλάει χωρίς να σκέφτεται. Η πεθερά την λέει "αυτή που δεν έχει δει ποτέ τίποτα", αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να λατρεύει τη πεθερά της. Πριν από την αγάπη του συζύγου της, η Eλβάν είχε ήδη αγαπήσει τη πεθερά της, σαν να ήθελε να είναι πρώτα η νύφη της Halisefe, και μετά η σύζυγος του Yahya.

ÖZLEM ÇAKAR YALÇINKAYA - REFİKA IŞIKLI:
Είναι η μητέρα του Gediz και καρδιακή φίλη της Halisefe. Η Refika είναι πολύ ιδιότροπη. Φαίνεται τόσο φιλική με την πρώτη ματιά ... αλλά είναι σαν τον ανεμοδείκτη, πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

Erhan Alpay / AKIN VARDARLI:
Θεωρείται από τη Nάρε σαν ένας μεγάλος αδελφός, έχοντας μεγαλώσει  μαζί του κάτω από την ίδια στέγη. Η πολύ πλούσια οικογένειά του που χάθηκε σε ένα ατύχημα, και ήταν υπό την επιμέλεια του  Sefir, ενός πολύ στενού φίλου του πατέρα του. Όταν αρχίζει να λαχταράει τα πλούτη του  Sefir αποφασίζει να έχει τον έλεγχο της Νάρε. Ο Akin είναι ένας πραγματικός αντικοινωνικός νάρκισσος. Δεν αισθάνεται υπεύθυνος για τις πράξεις του, δεν αισθάνεται καν τύψεις.

Erdal Küçükkömürcü / GÜVEN ÇELEBİ:
Ο κύριος SEFIR: Πρεσβευτής και πατέρας της Νάρε. Είναι πρεσβευτής στο Μαυροβούνιο. Αν και προέρχεται από μια πολύ αριστοκρατική οικογένεια, κρύβει μια βαθιά αδυναμία που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τόσο τη φήμη του όσο και την τιμή του επαγγέλματός του: τον εθισμό του στα παιχνίδια. Είναι η κακία προσωποποιημένη. Περιφρονεί τους αγρότες και τους κοινούς θνητούς. Πιστεύει ότι είναι πάνω από όλους. Ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα πολύ μέτριο, που συχνά πνίγεται στην αστάθεια του και στην υπερηφάνεια του.

Gonca Cilasun / HALİSE EFEOĞLU:
Είναι η μητέρα του Σαντσάρ. Κάποτε, ήταν υπηρέτρια στο σπίτι του δημάρχου. Σήμερα είναι η κυρία του αρχοντικού των Efeoglu. Αισθάνεται μεγάλη συμπάθεια για την Menekse, που προέρχεται από την ίδια τάξη με αυτήν. Μισεί την κόρη του πρεσβευτή τη Νάρε. Είναι νεόπλουτη. Αυτή η κυρία, γνωστή ως "Bulla" στην τοπική γλώσσα της Mugla, είναι ικανή για όλα για τα παιδιά της. Έχει πάντα δίκιο, οι άλλοι έχουν άδικο. Θεωρεί εχθρούς όσους δεν είναι μέλη της οικογένειάς της.

Tülin Yazkan / MENEKŞE EFEOĞLU
Είναι η σύζυγος του Σαντσάρ. Γνώριζε ήδη ότι θα πρέπει να πολεμήσει ένα συγκεκριμένο παρελθόν ... Σήμερα, αντιμετωπίζει την επιστροφή της Νάρε, της ηρωίδας του παρελθόντος αυτού. Λες κι αυτό δεν ήταν αρκετό, ανακαλύπτει, τη νύχτα του γάμου της, ότι ο σύζυγός της έχει κόρη, και επομένως ότι είναι μητριά. Παρά το πολύ αγγελικό πρόσωπο που θέλει να δείξει, η Menekse είναι ένας δαίμονας, ξέρει πώς να καταφέρει να κερδίσει τον στόχο της.


ESRA KIZILDOĞAN - MÜGE IŞIKLI
Η μεγαλύτερη αδερφή του Gediz, είναι ψυχολόγος. Είναι σκληροπυρηνική εργένισσα.   Στην πραγματικότητα , δεν κατάφερε ποτέ να ξεχάσει τον άντρα που αγαπούσε όταν ήταν πιο νέα.  Παρά την επαγγελματική της σταδιοδρομία, η Muge κρύβει μια νοικοκυρά μέσα της. Ακόμα ονειρεύεται να μπορεί να μαγειρεύει ωραία φαγητά για αυτόν τον άνθρωπο.



CEMRE ÖKTEM - ZEHRA EFEOĞLU
Είναι η νεώτερη από τα αδέλφια Efeoglu, η μόνη κόρη της Halisefe. Είναι επίσης η μυστική αγάπη του Kavruk Omer, του τρελού του χωριού. Η  Zehra  είναι γεμάτη αγάπη. Είναι ένα νεαρό μοντέρνο κορίτσι με το κεφάλι της στους ώμους της, απολαμβάνοντας τη ζωή, παρά το ανάπηρο πόδι της. Παραβλέπει αυτό το μειονέκτημα και αντιπροσωπεύει το φως στο αρχοντικό των Efeoglu  και το άνοιγμα που δίνει στον έξω κόσμο.


EDİP TEPELİ - KAVRUK ÖMER:
Ένας παιδικός φίλος του Σαντσάρ, είναι ο ποιητής του χωριού. Εκτός από την απαγγελία στίχων ή τραγουδιών, εργάζεται στους Efeoglu. Όλοι τον αποκαλούν "τρελό", αλλά είναι πολύ πιο έξυπνος από οποιονδήποτε. Είναι ένα αγόρι ξεχωριστό, που δεν μοιάζει με τους άλλους. Αλλά μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να περπατάει στο νερό μια μέρα ... Ο Kavruk είναι κατά κάποιο τρόπο ο "δερβίσης" του χωριού.   Για αυτόν, η δικαιοσύνη και η ισότητα είναι θεμελιώδεις αξίες για τη συνύπαρξη.


BEREN GENÇALP - MELEK ÇELEBİ:

Είναι η κόρη της Νάρε και του Σαντσάρ. Είναι 8 ετών. Ήταν μάρτυρας του πόνου που υπέστη η μητέρα της, κάτι που την έκανε να ωριμάσει πιο νωρίς. Η εκπαίδευση που της έδωσε η μητέρα της, την έκανε ένα ώριμο και δυνατό κορίτσι. Αναρωτιέται πολύ για τον άντρα που είναι ο πατέρας της και που εγκατέλειψε τη μητέρα της. Η Melek ξέρει να δίνει μάχες όπως η μητέρα της, και αρχίζει να παίρνει τον δρόμο για να γίνει μια Efe όπως ο πατέρας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας