Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εngin & Farah Underwater

11 σχόλια:

  1. παρτε την ποντικομουρα διπλα απο τον κουκλο, μας χαλαει το πλανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kάπου διάβασα ότι στο τέλος ο Τεκίν αυτοκτονεί και ότι αυτή μετανοιώνει για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε....Ξέρετε αν αυτό είναι αλήθεια; έχετε μάθει πιό είναι το τέλος της ταινίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον αλήθεια είναι...η ταινία δεν έχει happy-end ,γράφουν για σοκ στο φινάλε...όλοι λένε βέβαια ότι είναι θαυμάσια

      Διαγραφή
    2. sorry άλλα τι θαυμάσια με τέτοιο τέλος, αν όντως είναι αυτό;; δεν είναι ιστορία αγάπης αν είναι έτσι, είναι προδοσία! και αυτό να παιχτεί του Αγ.Βαλεντίνου;; τι νόημα έχει;;

      Διαγραφή
    3. μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω..όταν δούμε την ταινία θα κρίνουμε καλύτερα..αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αξέχαστες ιστορίες αγάπης ανά τους αιώνες δεν είχαν happy -end :))))

      Διαγραφή
    4. συμφωνώ, αλλά, άλλο τραγικό φινάλε τύπου Ρωμαίου και Ιουλιέτας, όπου ξέρεις ότι και οι δύο αγάπησαν μέχρι θανάτου ο ένας τον άλλο και άλλο η κοροϊδία που φαίνεται να υπήρξε εδώ προς τον ήρωα...τέλος πάντων θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν δούμε την ταινία.. ;)

      Διαγραφή
    5. Θα δούμε όπως λες...πιστεύω ότι θα δούμε ένα μεγάλο έρωτα ...ελπίζω να μην απογοητευθούμε αν και σίγουρα θα πικραθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στον Engin οι επιλογές του δε μας έχουν απογοητεύσει ως τώρα .

      Διαγραφή
    6. Μπορεί να μην είναι αυτό το τέλος αλλά η αρχή. Μπορεί ο Τεκ να μην υπάρχει καν σε όλη την ταινία. Είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία. Θα βγάλουμε άκρη μόνο όταν την δούμε! 'Άλλωστε το είπαν και στην πρεμιέρα ότι δεν είναι ακριβώς μια ιστορία αγάπης αλλα μια ιστορία μνήμης και "θύμισης"

      Διαγραφή
    7. τι να πω μακάρι...αν είναι όμως το τέλος όπως το διάβασα δε νομίζω...εγώ είχα υποψιαστεί ότι η ταινία δε θα έχει καλό τέλος διότι είχα δει καρτούν με το σκυλί του Τεκίν να κοιτάζει το σκιάχτρο με τα ρούχα του και να κλαίει και είπα 'ωχ, μάλλον θα τον φάνε στο τέλος' και είχαν πει και στην προώθηση της ταινίας ότι 'το σημαντικό είναι να θυμάσαι ΄το αγάπησες', αλλά να αυτοκτονήσει επειδή τον παράτησε είναι πολύ άσχημο σενάριο.. έλεος πάντως με όλα τα τουρκικά και τα θανατικά..το πολύ τσάι θα φταίει, τους πειράζει μάλλον!

      Διαγραφή
  3. Θα λυπηθώ πάρα πολύ αν τελικά αυτό είναι το τέλος. Θα προτιμούσα ένα τέλος σαν της ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ (δηλ. να περάσει δύσκολα το αγόρι μας αλλά στο τέλος να είναι καλά με αυτήν που αγαπάει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας